Edusenca ondertitel
Edusenca website 2

Boek ons als spreker

Als sprekers nemen wij onderwijsprofessionals mee in de wereld van affectief leren en de impact hiervan op het onderwijs van nu.

We worden met regelmaat gevraagd op congressen of symposia. Wij zorgen daarin voor kennis, beleving en beweging.

Edusenca-26

Er is een nieuwe beweging in het onderwijs nodig

De grote (prestatie)druk waar we als onderwijsprofessionals en studenten voor staan vraagt om een duurzame visie op het onderwijs en een verandering in het onderwijssysteem. Docent- en studentenwelzijn wordt verhoogd als affectief leren is geïntegreerd in het onderwijs. 

Wij, Roos en Pamela, hebben jarenlange ervaring als trainer, docent, adviseur en coach in het onderwijs en nemen jullie tijdens een lezing mee in de bewezen (wetenschappelijk onderbouwde) voordelen van affectief leren. 

Inhoud belevend maken

In onze lezingen/ keynotes combineren wij onze kennis en ervaring met eigen levenslessen in het ontwikkelen van affectiviteit, waarmee wij de inhoud over dit thema belevend maken voor ons publiek. Daarbij gaan we persoonlijke onthullingen en kwetsbaarheid niet uit de weg. We delen ook praktische handvatten en reiken ervaringen aan die direct een beweging bij onderwijsprofessionals en in het klaslokaal in gang zetten.

Edusenca-12

Wij verzorgen keynotes voor:

Edusenca-18

Hoe ziet een lezing eruit?

Onze lezingen hebben altijd een specifiek thema die we inhoudelijk verdiepen en onderbouwen. Vervolgens bieden we een ervaring aan die we verbinden aan de inhoud, aan de actuele ontwikkelingen binnen de onderwijsinstelling en aan de maatschappelijke ontwikkelingen. We sluiten altijd af met een concreet advies of een conclusie waar de deelnemer mee verder kan. 

Meer weten over affectief leren en wat het voor jullie instelling, onderwijsprofessionals en studenten kan betekenen? Wij vertellen er graag alles over.