Edusenca ondertitel
Edusenca website 2

Coaching

Heb je last van stress, (prestatie)druk en verlang je naar rust en stevigheid in jezelf? Wil je dat jouw volste potentie wordt benut? 

1:1 coaching voor onderwijsprofessionals die weer in verbinding willen staan met zichzelf en docenten en studenten om hen heen.

Edusenca-7

Soort coaching

In onze coaching maken we gebruik van onze kennis en ervaring vanuit haptonomisch, systemisch, psychologisch en fenomenologisch perspectief. Gesprekken worden afgewisseld met ervaringsoefeningen. Je doet in het hier en nu ervaringen op die we vertalen naar jouw vraag en dagelijks leven. Lesobservatie behoort ook tot de mogelijkheden. 

Edusenca-28

Een reis in jezelf

Wij ondersteunen jou in het leren kennen van stukken van jezelf (schaduwstukken) die je onbewust weggestopt hebt, maar die enorme invloed hebben op jouw handelen en tot uitdrukking komen in de interactie met anderen. Bewustwording van deze stukken is de weg naar het  doorbreken van patronen die je tot dusver niet doorbroken krijgt.

Thema’s waar jij tegenaan loopt kunnen zijn:

stress, overspannen of burn-out

ontdekken van je drijfveren, talenten en kwaliteiten (loopbaanadvies)

vragen op het gebied van samenwerking of leiderschap

omgaan met verandering

profileren en presenteren

En leidend is dat je wil dat het anders gaat dan dat het nu gaat.

Edusenca-18

Hoe ziet een coaching traject eruit?

We starten met een intake om de hulpvraag te inventariseren. Op basis daarvan maken wij een maatwerk voorstel. De sessies vinden plaats in onze praktijk, maar dat kan ook online of op een nader te bepalen locatie in overleg met jou.