Edusenca ondertitel
Edusenca website 2

Incompany training

Professionaliseringstraject voor onderwijsprofessionals die zichzelf innerlijk willen verrijken en hun pedagogisch handelen willen verdiepen.

Zodat zij wendbaar, krachtig en vanuit rust met (prestatie)druk en veranderingen omgaan. Eigen leerervaringen worden doorgegeven aan studenten of collega’s met behulp van pedagogische en didactische handvatten.

Edusenca-22

Thema’s die tijdens deze meerdaagse training aan bod komen:

Een volgend level in zelfbewustzijn, hoe voelt dat?

Ont-dekken van talent en schaduwkanten

Ontvangen en gewaarworden

Interactiedynamiek

Handvatten voor de praktijk

Je bent je bewust van je eigen gevoelens en handelen en je hebt concrete handvatten om studenten of collega’s aan te zetten tot het ontwikkelen van zelfbewustzijn. Daardoor ontstaat meer verbinding tussen docenten, studenten en iedereen in het werkveld om je heen.

Professionaliseren vanuit contact en gevoel

Onze incompany training is een professionaliseringstraject voor docenten, managers en onderwijskundigen die een bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie.

Na het volgen van onze training ben je in staat om vanuit contact met jezelf en de ander samen te werken of te doceren. Je bent in staat om een affectieve leerruimte te creëren in de werkomgeving of het klaslokaal. 

Edusenca-106

Onderdelen van de Incompany training zijn onder andere:

Individuele intakes

Samenkomst in vaste groep, meerdaags

Theorie, tussentijdse opdrachten en zelfreflectie

Intervisie

Evaluatie

Edusenca-18

Hoe ziet een incompany training eruit?

Onze incompany Trainingen zijn meerdaags, (dagen en dagdelen), verspreid over een periode van 6 tot 12 maanden en worden op maat gemaakt. Er wordt ruimte gemaakt voor integratie van het geleerde en de impact is waarneembaar bij deelnemers in hun handelen, en later ook bij hun studenten of collega’s.