Edusenca ondertitel
Edusenca website 2

Teamdagen

Een retraite voor teams, op een externe locatie, waarbij verbinding centraal staat. Verdiepende dagen met een speels karakter. Deelnemers krijgen een onvergetelijke ervaring waarbij gewerkt wordt aan persoonlijke- en teamdoelstellingen. 

Edusenca-138

Verdiepend en speels

Onze twee- of driedaagse teamdagen werken nog lang door bij jou en het team, en zijn transformerend te noemen. Weg van de drukte van alle dag. Ervaren en verbinden staan centraal. Op een mooie locatie, met verrassende en vernieuwende ervaringen (ook in de buitenlucht) creëren we een klimaat waarin niets moet en alles mag. Deze dagen hebben een verdiepend maar ook een speels karakter waarin jullie elkaar op een diepere laag leren kennen. Na deze teamdagen zijn jullie een team dat zich bewust is van haar eigen patroon, kan omgaan met druk en de verbinding met elkaar aangaat. 

Van de buitenlucht naar de werkpraktijk

De invulling van deze teamdagen wordt op maat gemaakt en afgestemd op de ontwikkelingen en doelstellingen binnen het team. Er vindt altijd een vertaling plaats van de (buitenlucht) activiteiten, naar de dagelijkse praktijk. Er worden afspraken gemaakt over de gewenste follow up, zodat de inzichten en ervaringen ook op de lange termijn doorwerken. 

Edusenca-150
Edusenca-18

Hoe zien teamdagen eruit?

Het betreft een twee of driedaagse, waarbij een driedaagse ook 1 aparte dag kan hebben, als terugkomdag en follow up.

De teamdagen hebben een actief karakter waarin wordt samengewerkt, al dan niet met behulp van materialen. Er  zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten en er wordt iedere dag met elkaar gereflecteerd.

Er worden afspraken gemaakt over de gewenste follow up, zodat de inzichten en ervaringen ook op de lange termijn doorwerken.